Hvilke leveringsalternativer finnes?

Det er enkelt å handle på Ellos! Velg om du vil få varene direkte til døren eller til et utleveringssted. Her kan du lese mer om når og hvordan du får pakken din.

Ekspress24
Noen ganger haster det! Da kan du velge å få pakken din neste dag for kun 69 kr ekstra. Pakken kommer til ditt nærmeste utleveringssted. I enkelte områder kan det ta litt lenger tid, men du vil få eksakt leveringsbeskjed når du bestiller.

Normal pakke
Vi sender pakken direkte til ditt nærmeste utleveringssted. Vi betaler frakten om du bestiller for over 499 kr. Ellers koster frakten 49,90 kr, og du mottar pakken innen 3–5 dager. Når pakken er framme, sender vi en SMS eller et brev til deg.

Hjemlevering
Få pakken din levert på døren! For mindre pakker betaler du bare 95 kr ekstra. Pakken leveres hjem på døren din på dag og kveldstid i byområder, og dagtid 8-16 utenfor byområder.

Større/tyngre varer
Vi ordner hjemleverering for større/tyngre varer for kun 699 kr ekstra. Pakken vil bli levert til din ytterport om du bor i leilighet og til din tomtgrense om du bor i hus. PostNord vil kontakte deg 30 min før de ankommer med din levering. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei.

Les mer "Hva koster frakten for levering med PostNord for større møbler?"